I LivingLean har vi udelukkende fokus på bedre samarbejde, organisering samt forbedret arbejdsprocesser, hvorfor vi kan holde skarpt fokus på dette, gennem byggeprocessen eller internt i organisationen. Det betyder, at vi har hånd-i-hanke med de menneskelige aspekter, således at de går i takt med byggeprocessen eller udviklingen internt i organisationen.

Vores konsulentteam omfatter såvel psykolog, økonomer og projektledere, hvorfor vi er specialister i processer, hvor mennesker skaber værdi. Vores metode – Tillidsbaseret Lean® er udviklet i og af byggebranchen, og derfor skarpt tilpasset denne struktur. Ligeledes anvendes metoden i tilpasset form internt i organisationer.

Holdet bag

STINA TROJLSGAARD, DIREKTØR SENIOR PARTNER (2572 0350)

Stina er bachelor og master i psykologi fra London. Stina har gennemført LivingValues ValueMe undersøgelse, blandt 5 af Danmarks bedste arbejdspladser, som danner grundlag for Tillidsbaseret Ledelse. Stina har mange års erfaring med coaching af top- og mellemledere samt stor erfaring i implementering af Tillidsbaseret Ledelse og Samarbejde. Stina er ligeledes en erfaren kursus- og foredragsholder. Se Stinas LinkedIn profil her.

TORBEN VANG, CEO & SENIOR PARTNER (4019 4898)

Torben er udannet på CBS med speciale i personaleudvikling og arbejdssociologi, Torben har 25 års ledelseserfaring på alle niveauer, og har derigennem opnået en solid ballast inden for ledelses- og medarbejderudvikling. Torben har i en årrække arbejdet med strategiske forandringsprocesser i krydsfeltet mellem forretningsudvikling og HR, og har i dag særligt fokus på optimering af organisations processor. Se Torbens LinkedIn profil her.

PETER RISHØJ, PARTNER (2728 7899)

Optimeringskonsulent, Leankonsulent og projektkoordinator. Erfaring fra både private virksomheder og statslige organisationer. Markedsføringsøkonom samt uddannet driftsleder. Erfaring inden for værdikædeanalyse, optimeringspotentiale og implementering. Underviser i Lean værktøjskassen og faciliterer workshops og dialog i forbindelse med implementering og forandringsledelse.  Har fokus på samspillet mellem menneske og procesoptimering – som i Tillidsbaseret Lean. Se Peters LinkedIn profil her

JAN HOLST-PEDERSEN, SENIOR ADVISOR (4015 6418)

Jan er cand. polit. fra Københavns Universitet og har en solid erfaring fra lederposter i Danmark og i udlandet. Jan har et indgående kendskab til danske arbejdsmarkedsforhold, herunder virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen. Jan arbejder med forstærke og udvikle LivingLeans kundepleje og netværksaktiviteter.

JESPER NIELSEN, ASSOCIERET PARTNER

Jesper er uddannet ingeniør og certificeret proceskonsulent. Han har i 15 år arbejdet med indførelse af Lean hos flere virksomheder – både som konsulent, intern Lean Manager eller linjeansvarlig produktionsleder. Jesper er en nærværende facilitator og dygtig til at skabe både lyst, vilje og kompetencer til forandring blandt medarbejdere. Jesper har også erfaring i byggebranchen med ejendomsudvikling og er uddannet tømrer. Han leder og deltager i byggeprocesser, -dels i egne byggerier og dels som projekt- & byggeleder for private bygherrer gennem sit eget frima.

ANITA MIKKELSEN, KONSULENT

Anita er uddannet coach, stresscoach og NLP practitioner. Anita har siden 1998 arbejdet med at udvikle organisationer, personer og relationer. I sit arbejde benytter hun sig af flere redskaber og er bl.a. certificeret i person-, styrke-, adfærds- og teamanalyser. Anita er en erfaren kursus- og oplægsholder og arbejder ud fra principper som nærvær, helhed og tillid. Erfaringen er bred da Anita, gennem årene, har samarbejdet med mange forskellige brancher. Se Anitas LinkedIn profil her.

ALLAN PAGH, KONSULENT

Allan er HD i Organisation og Virksomhedsledelse med speciale i personaleudvikling og har i en årrække arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling. Allan arbejder både som konsulent og underviser inden for forretningsudvikling og HR, ledersparring og teamudvikling. Allan var endvidere en del af Århus Købmandsskole, hvor han bl.a. etablerede Ledelsesakademiet. Se Allans LinkedIn profil her.